Mobile Logo Settings

Mobile Logo Settings

Call of Duty Warzone update odgođen





Nakon svoje originalne najave u vezi s sljedećim Call of Duty Modern Warfare ažuriranjem, programeri Infinity Ward sada su potvrdili da COD Warzone Season 4 neće biti objavljena 3. juna 2020. godine.

Studio je odlučio odgoditi lansiranje Call of Duty, poručivši fanovima na PS4, Xbox One i PC-u: „Dok se svi radujemo igranju novih sezona Modern Warfare, Warzone i Call of Duty: Mobile, sada nije vrijeme ,

"Premještamo lansiranja Modern Warfare Season 4 i Call of Duty: Mobile Season 7 na kasnije datume.

"Sada je vrijeme da se oni koji se zalažu za jednakost, pravdu i promjene vide i čuju. Stojimo uz vas. "

Očekuje se još vijesti u narednim danima u vezi s objavljivanjem sljedećeg ažuriranja Call of Duty Modern Warfare.

Call of Duty Warzone i Modern Warfare koji su se trebali ažurirati ove sedmice na svim platformama. Veliki dio toga je pokretanje COD sezone 4, a bilo je puno glasina koje su pokrivale kako programeri Infinity Ward mogu promijeniti stvari u igri. Obožavatelji vjeruju da bi se područja karte mogla drastično izmijeniti na PS4, Xbox One i PC-u. 

Očekuje se da će biti niz novih oružja, skinova i nova mapa  također stići kao sastavni dio Modern Warfare.

Activision je potvrdio tad da će Call of Duty Modern Warfare Season 4 krenuti u srijedu, 3. juna 2020., na PS4, Xbox One i PC-u.

Infinity Ward još uvijek nije potvrdio svoje planove za sezonu 4, ali dobra je vijest da bi ove informacije trebale stići vrlo brzo.


Post a Comment

0 Comments