Mobile Logo Settings

Mobile Logo Settings

Izašao je PUBG Mobile: The Silverback Set

U PUBG Mobile predstavljen je novi set Silverback-a. Novi set dolazi s vlastitim događajem koji se zove Ancient spin. Pored ovog kompleta i pokrivala za glavu, tu su i drugi predmeti koje možete osvojiti. Prvo izvlačenje dana košta 10UC, osim toga jedano izvlačenje košta 60UC, a 10 izvlačenja košta 540UC. Nedavno je izašao Puppet Master Andy skin i krenuo za PUBG Mobile. Ovo je dio arkadnih likova koji su uvedeni u igru. Lik se može dobiti na ekranu s likovima u igri. Pored ovoga, postoje različiti kozmetički predmeti koji su dostupni likovima. Oni se nalaze u škrinji na prodajnom dijelu igre. 



Osim skina Puppet Master-a, dostupan je i novi Pinocchio set Ovo je dodano u sklopu novog sanduka u igri zvanoj EMP. Otvaranje ovog puta košta 60UC i 540 UC 10 puta. Kao i većina drugih sanduka, i ova će imati manje šanse da rijetki predmeti ispadnu. 

PUBG Mobile je također nedavno predstavio set Mother Clucker. Ovaj novi set dostupan je u sklopu događaja koji sadrži i druge skupove. Ovo uključuje novo pokrivalo za glavu i kostim zbog kojeg igrač izgleda kao kokoš. igrači mogu pristupiti tome u odjeljku događanja i to je poput sretnog ždrijeba s rijetkim stavkama koje je teže dobiti. Trošak igranja ovoga puta je 60UC.

PUBG Mobile nedavno je predstavio još jedan događaj pod nazivom 1-UC Bounty Raid. Ovaj novi događaj predstavlja šansu za osvajanje nekih atraktivnih skinova uz plaćanje minimalno 1UC. U 1-UC Bounty Raidu dostupno je više skinova i kozmetičkih predmeta. Svaka od ovih stavki ima prag, a ljudi mogu platiti više UC ako žele. Stoga trošenje više UC znači da postoji veća šansa za osvajanje tog skina u 1-UC Bounty Raidu. Svaki put kad prag stavke popuni jedna osoba koja je zarađivala ima šansu za pobjedu.

PUBG Mobile nedavno je predstavio još jedan novi događaj pod nazivom Summer Land. Tencent Games kaže da Summer Land ima niz zabavnih aktivnosti unutar događaja s mogućnošću da osvoji nagrade. 

Post a Comment

0 Comments