Mobile Logo Settings

Mobile Logo Settings

Battlefield 5 posljednji update



Zadnji update Battlefield 5 donosi dvije nove mape i mnogo novih tipova oružja.


Došao je ljetni update Battlefield-a 5, posljednje veliko ažuriranje koje je planirano za DICEov svjetski svjetski pucač. Riječ je o novim stvarima teškim 9,75 GB, koji sadrže dvije nove karte, zajedno s novim oružjem, napravama, granatama i vozilima.

Dvije nove karte su Al Marj Encampment i redizajnirana verzija Provence. Prva je afera samo u pješačkoj pješačkoj obradi u Libiji, koja - prema bilješkama - sadrži mješavinu borbe usred četvrtine i borbe diljem svijeta. Nova Provansa proširena je i na periferiju i okolna poljoprivredna zemljišta francuskog grada. Povećana veličina znači da njezina varijanta za 64 igrača sada podržava tenkove.

Kompletne bilješke zakrpa možete pronaći na podredditu Battlefield 5, zajedno s porukom upravitelja zajednice DICE Freemana koja objašnjava prigušeno guranje oko ovog konačnog izdanja. "Svjesni smo da se danas u svijetu odvijaju važniji razgovori", piše on, nastavljajući potaknuti sve da primijete nedavne događaje u SAD-u i širom svijeta. "Jučer smo se u EA obvezali na obrazovanje i poduzimanje značajnih promjena kroz akcije."

Iako nisu planirana nova velika ažuriranja, igra će i dalje dobivati manja ažuriranja i posebne događaje. Što se tiče onoga što slijedi za seriju, prošlog oktobra izvršni direktor EA Andrew Wilson rekao je investitorima da će sljedeća igra uzaći tokom 2022. godine.

Post a Comment

0 Comments