Mobile Logo Settings

Mobile Logo Settings

Sony uskoro objavljuje listu prvih igrica







Sljedeća se generacija brzo približava, ali do sada nismo vidjeli puno igara ni na jednoj od novih platformi. To bi se moglo uskoro promijeniti, kao što je Sony rekao na nedavnom sastanku investitora da se priprema za predstavljanje svoje PlayStation 5 linije.

Na sastanku s korporacijskom strategijom tvrtke Sony, kompanija je priopćila kako planira uskoro predstaviti uvjerljiv niz naslova“ za novu platformu. To fraziranje je dovoljno nejasno te bi moglo biti bilo koje vrijeme, ali s obzirom na to da je konzola još uvijek usmjerena na jesensko pokretanje, očekujemo da ćemo vidjeti više detalja negdje tokom ljeta.
Obično bi takvo otkrivanje bilo planirano za događaj poput E3, ali Sony se odustao od godišnjeg događaja i prije nego što je otkazan zbog koronavirusa. To je mnoge uobičajene događaje izdavača prilagodilo njihovom vlastitom rasporedu, a pandemija je navodno usvojila neke od PR-ovih planova tvrtke Sony.

Na strateškom sastanku Sony je napomenuo da je potražnja za igrama povećana zbog zaključavanja, te je rekla da je pretplata na PlayStation Plus sada veća od 41,5 milijuna.

Igre nove generacije vidjeli smo zahvaljujući Insade Xbox prezentaciji usredotočenoj na igre trećih strana za Xbox Series X, od kojih mnoge dolaze i na PS5. No, taj je događaj bio daleko od obećanja stvarnog gameplay igranja, što je dovelo do razočaranja igrača. Ubrzo nakon toga, Epic je predstavio live demo Unreal Engine 5 koji radi na PS5 hardveru, dajući nam nekoliko ideja što bi moglo biti moguće na platformama sljedećeg generacije.

Post a Comment

0 Comments