Mobile Logo Settings

Mobile Logo Settings

Sony: Dva mjeseca besplatnog PS Plus-a!



Sony svim korisnicima pretplatnika na PS Plus nudi bonus FUNimation premiju kako bi im se zahvalio što su cijenjeni pretplatnici. Evo kako to možete dobiti.

Mjesečne igre PS Plus za juni 2020. tek bi trebale dobiti službenu najavu, ali čini se da je Sony prilično raspoložen kada je u pitanju nagrađivanje korisnika PS +-a. Oni šalju odabrane korisnike PS Plus koji su već duže vrijeme pretplaćeni na njihovu uslugu s dva mjeseca FUNimation premije.


Kod vaučera šalje se e-poštom ako ste se registrirali za primanje promotivnog materijala od Sony PlayStation.

Ako ste primili e-poštu, obavezno zgrabite kôd vaučera i iskoristite ga prije nego što istekne. Datum isteka je postavljen za 7/6/2020 u 23:59 PT. Morate iskoristiti kôd vaučera prije isteka roka kako biste uživali u dva mjeseca besplatne premije FUNimation, koja obično košta 5,99 dolara mjesečno.

Važno je i pročitati otisak e-pošte u kojem se spominje da će se pretplata automatski obnoviti, pa ako želite koristiti besplatne mjesece i ne pretplatiti se dalje, najbolje je onemogućiti automatsku obnovu.

"Nakon dvomjesečnog razdoblja pretplate, Funimation će vam naplaćivati 5,99 USD mjesečno plus porez, ako je primjenjivo, na ponavljajućoj osnovi, osim ako ne odustanete prije obnove."

Ovo je dobar poklon za one fanove animea koji također imaju aktivnu pretplatu na PS Plus. 

Post a Comment

0 Comments