Mobile Logo Settings

Mobile Logo Settings

Call Of Duty II free na Playstation Plus sljedeci mjesec





Call of Duty WW2 bit će dio kolekcije PlayStation Plus besplatnih igara sljedećeg mjeseca, otkrio je službeni Twitter račun.

S obzirom na to da je Call of Duty Warzone jedna od najvećih svjetskih igara, to će biti još jedna besplatna doza COD-a za one koji više vole retro-stil u stilu potpisa za brzo snimanje. U najmanju ruku, vjerojatno će se ovo lijepo razdvojiti od odreda koji trenutno ruše rekorde u bojnoj rojalici.


Call of Duty WW2 sigurno je jedan od najvažnijih trenutaka za seriju ove generacije. Povratak u svojoj originalnoj recenziji za GamesRadar, koordinator vodiča Leon Hurley rekao je da pucač "isporučuje dobro zaobljen paket s multiplayerima koji imaju najviše koristi od jasnije palete prijenosa i opcija koje čine karte i sukobe dostupnijima i ugodnijima nego što su bili u godine."

Ne zaboravite, to znači da vrijeme istječe ako još niste pokupili majske besplatne PlayStation Plus igre, a to su gradovi: Skyline i Farming Simulator 19. Možda će vam trebati opuštajuće igre poput onih nakon što COD: WW2 odnesete na svoju kolekciju sljedeći mjesec.


Post a Comment

0 Comments