Mobile Logo Settings

Mobile Logo Settings

Nintendo Playstation projekat koji je hvala nebesima propao ! (VIDEO)


Ranih 90-ih Nintendo i Sony zajedno su radili na dodatku za video igre koji bi dodao CD mogućnosti Super Nintendo Entertainment sustavu. Tu bi bila i zasebna Sony konzola koja bi igrala SNES igre s uloškom i naslovi za SNES CD sustav nazvan PlayStation. Kao što legenda kaže, dogovor je propao kada je Nintendo umjesto toga najavio partnerstvo sa Sonyjevim konkurentom Philipsom za optički dodatak na istom CES-u na kojem je Sony predstavio svoj Nintendo-usmjereni PlayStation. Ostalo je povijest. 


Korisnik Reddita Analogueboy nedavno je objavio fotografije onoga što izgleda kao prototip izvornog PlayStationa, rekavši da se nalazi u kutiji smeća njegovog oca. Navodno su njegovi surađivali s nekim Olafom koji je bio zaposlen u tvrtki Mario, a koji je zatim ostavio konzolu iza sebe u kutiji.


Kao što su mnogi izvijestili, ovaj Olaf mogao bi biti osnivač tvrtke Sony Interactive Entertainment, Ólafur Jóhann Ólafsson. To može ili ne mora biti istina, ali koliko možemo reći da ovaj uređaj nije lažan. Dolje su video dokazi i još mnogo fotografija na poveznici s izvorima ako želite igrati detektiva.






Post a Comment

0 Comments