Mobile Logo Settings

Mobile Logo Settings

Galaxy Fold:Novi Samsung preklopivi mobitel će koštati 2000 dolara !

Preklopivi Samsungov mobitel Galaxy Fold, formalno je predstavljen od strane Samsunga prezentirajući mogućnosti novog uređaja, datum izlaska na tržište i procjenjenu cijenu. 



Galaxy Fold izlazi 26.aprila s početnom cijenom od 1980 $ čime je Samsung uspostavio novi standard mobilnih uređaja duplom cijenom u odnosu na Apple-ov iPhone X uređaj.
The Galaxy Fold releases on April 26 and starts in price at $1,980. That is not a typo. With Apple having pushed premium mobile phone pricing well above the $1,000 mark with its iPhone X line, Samsung is taking things much further with its new innovation.

Galaxy Fold će imati display 7,3 inča kad se rasklopi u svoj tablet format, dok će sklopljen imati display od 4,6 inča !  imat će dvije različite baterije, svaka za po jednu stranu mobitela, kako bi omogućile snagu prilikom funkcije sklapanja/rasklapanja, te će biti opremljen sa nevjerovatnih 6 kamera. Na tržište će izaći s 12GB RAM, te će korisnici moći da biraju novi mobitel/tablet u četiri različite boje: Cosmo Crna, Space Silver Srebrena, Martian Zelena, i Astro Plava.

Kako bi omogućili funkciju savijanja, Samsung će koristiti novu screen generaciju za display koja se zove Infinity Fley Display, koja će spriječiti oštećenja prilikom kontinuiranog savijanja odnosno sklapanja, i rasklapanja mobitela. Aplikacije će se koristiti u oba formata, fluidnom tranzicijom s skopljenog moda na rasklopljeni mod, a prilikom rasklopljenog moda korisnici će moći koristiti i do tri aplikacije istovremeno.


Post a Comment

0 Comments