Mobile Logo Settings

Mobile Logo Settings

Novi modeli exyu bicikla Pony !

 


Jugoslovenska bicikla danas nisu toliko poznata, ali definitivno marka Rog je najpoznatije biciklo širom Balkana u rangu recimo s BMX. Mladi su svi znali za BMX, a svi su imali Rog. Čak i danas poslije toliko godina biciklo Rog je ostalo u sjećanju kao "exyu stvar" naše biciklo! 

 

Slovenski proizvođač bijele tehnike Gorenje je otkupio pravo na naziv brenda za 41.500 eura od privatnog vlasnika koji je 2009. otkupio prava ljubljanske tvornice bicikla Rog. Gorenje je 2017. godine ponovo pokrenuo tvornicu Rog koja je u bivšoj Jugoslaviji prodavala 300.000 do 350.000 hiljdaa jedinica godišnje. 





Danas na stranici rogbikes.com imate ponudu od pet modela nekadašnjeg Pony bicikla: Classic, Classic 3, Classic 5, Sport i Sport S. Svi modeli se nude u zelenoj, bijeloj, plavoj, crvenoj, te neki i u crnoj boji. 


Sto se tiče tehničkih specifikacija bicikla Pony nude sklopivi okvir koji je zaštitni znak Ponyja koji vam omogućava jednostavno pohranjivanje i prenošenje bicikla i u najužim okolinama. Kada ste spremni na vožnju, možete ga sastaviti u nekoliko sekundi kako navode na web stranici što je definitivno plus posebno ukoliko želite na put recimo u auto spakovati biciklo, a nemate mnogo prostora ili dodatnu opremu za nošenje bicikla. Pony je opremljen Schwable gumama , te nudi tri unutarnje brzine, što se navodi kod modela Sport što je malo razočaravajuće, ali uzimajući u obzir da su željeli zadržati originalni dizajn Pony-a to je i razumljivo. Također posjeduje led baterijsko svjetlo.  Prosječna težina sastavljenog bicikla iznosi 13kg. 

Definitivno negativna stvar je nedostatak informacija o cijeni novih modela, kao i opcija da ukoliko želite biciklo morate poručiti jer na stranici piše da nema ni jedan na zalihama, što je apsurd s obzirom da kupac ne vidi cijenu proizvoda. Nadajmo se da će Pony biciklo u budućnosti izbaciti i neku MTB verziju s sklopivim okvirom. 









Post a Comment

0 Comments