Mobile Logo Settings

Mobile Logo Settings

Bibliovore-najbolja opcija za desktop biblioteku

Bibliovore-najbolja opcija za desktop biblioteku


Ako imate veću kolekciju e-knjiga u različitim formatima poput .pdf .mobi .epub i ostalim verzijama, te ste polako počeli da gubite kontrolu, želite da pronađete određenu knjigu koju ste spremili, ali kako li se ono zove? kako li se autor zove? sjedite gledajući u serch bar i razbacane foldere i mislite eh da mi je dobar app za biblioteku. E pa to je upravo Bibliovore. 

Besplatna aplikacija e-reader Bibliovore vam omogućava da veoma brzo i na jednostavan način sortirate svoju kolekciju. Pored toga što podržava sve formate e-knjiga, Biblivore sortira automatski vašu kolekciju po alfabetu, prikazujući uz svaki naslov cover određene knjige ukoliko je dostupan u vašem folderu. 

Pored navedenog Bibliovore pruža mogućnost upload-a većeg broja foldera kako bi skratili vrijeme u suprotnom slučaju pojedinačnog upload-a svake knjige u vašoj kolekciji. 

Pruža mogućnost pretrage i sortiranja knjiga po naslovu, po autoru, po seriji ili po vašim custom kategorijama, iako Bibliovare određene knjige automatski sortira u svoje kategorije ukoliko određeniu knjigu prepozna. Ipak savjetujem da se svaka knjiga upload-a pojedinačno, jer tim putem možete da jednostavnije sortirate knjige u kategorije koje kreirate uporedo dodavajući određenu knjigu. 
Samiim tim lakše će te dolaziti do željenog naziva kategorije, nasuprot grupnom upload-u gdje će te morati opet ići po abacednom redu knjiga koje je Bibliovore poredao i pojedinačno editovati i sortirati knjige u vaše eljene kategorije. U svakom slučaju Bibliovore će biti pravo osveženje za vaš Desktop, jer od sad uvijek znate gdje su vaše knjige i da su poredane onako kako bi ih teta iz biblioteke poredala. 



Post a Comment

0 Comments